ДРУЖЕСТВА И ПРЕДПРИЯТИЯ

nh

НОРД ХОЛДИНГ АД

Дружеството е основано през 1995 г. с основен предмет на дейност събиране и преработка на вторични суровини – черни и цветни метали, старо електронно и електрическо оборудване, излезли от употреба автомобили, отработени масла, негодни автомобилни гуми, батерии и акумулатори, опасни отпадъци, хартия и пластмаса.

В процеса на развитие увеличихме значително търговската си мрежа и станахме лидер на пазара.

Днес компанията е значим фактор във вътрешната и износната търговия с метални суровини в страната.

Норд холдинг АД притежава Сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008.

Изградени са и мощности за рециклиране на отработени масла и стари автомобилни гуми

АПАРТХОТЕЛ ЛЪКИ БАНСКО*****

Хотелът е разположен в началото на курортния град и само на 450 м от неговия център.

Клиентите ни могат да си доставят удоволствие в престижен СПА хотел с външен и вътрешен басейн.

Апартхотел Лъки Банско е подходящ както за семейни ваканции, така и за фирмени събития.
Новите придобивки на хотела са: италианският ресторант Леонардо, алпийският ресторант Фондю и новият, модерен СПА и уелнес център.
Запазена марка на Лъки Банско са международният езиков детски лагер ЛъкиКидс, програмата за отслабване и детокс ЛъкиФит, курс по йога Лъки Банско.

lf

ЛъкиФит

Програмата ЛъкиФит е създадена през 2008 година, в търсене на най-успешния и здравословен начин за отслабване. Екипът на програмата се състои от професионалисти с дългогодишен опит в областта на здравословното хранене, полезната физическа активност и редуцирането на телесно тегло.

bar

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО РЕЦИКЛИРАНЕ

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО РЕЦИКЛИРАНЕ (БАР) е създадена през 1998 година под името „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ТЪРГОВЦИТЕ НА МЕТАЛИ“ /БАТМ/. През 2004 г. Асоциацията се преименува на Българска асоциация по рециклиране /БАР/.От 2002 г. Асоциацията има свой постоянен представител в Международния съвет по околна среда в Брюксел.

ab

Аюрведа клиник Банско

Аюрведа клиник Банско е първият в България индийски център, съчетаващ природосъобразно лечение по Аюрведа с пълен детокс на организма по методите Пурвакарма и Панчакарма.

kidso

Kidso

Всичко за детето от 0 до 14 години на едно място. Модерният онлайн магазин. Всичко за децата на едно място. Безплатна доставка над 49 лв. Безплатно връщане при замяна.

bebso

Bebso

Bebso.bg: Всичко за бебето от 0 до 3 години на едно място. Модерният онлайн магазин. Всичко за бебето на едно място. Безплатна доставка над 49 лв. Безплатно връщане при замяна.

bebso

LuckyKids

Международен лагер ЛъкиКидс може да бъде посещаван от всички деца на възраст между 5 и 14,99 години, независимо от нивото на владеене на езика. Всички дейности в програмата са безопасни и съобразени с възрастта на децата.

leonardo

Leonardo

Елегантният ресторант Леонардо, извоювал си име на един от най-хитовите ресторанти в Банско, пленява с неповторимата си италианска кухня и перфектно обслужване. Ресторант Леонардо е част от открития аква комплекс на Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс и е само на около 10 м. от централния вход на хотела.

bebso

Fondue

Фондю е Алпийски ресторант в Банско. Със своята уникална обстановка и кухня елегантният, единствен по рода си и луксозен ресторант в Банско. Разположен е в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс и предлага специалитети от Швейцария и Франция.